mandag den 17. januar 2011

Coming soon


I 'The Green Hornet' bekæmper avisudgiveren Britt Reid (Rogen) forbrydere om natten som den maskerede superhelt The Green Hornet.

Britt (Rogen) var egentlig fuldt ud tilfreds med at leve en planløs tilværelse, fyldt med fester, indtil faren, LA's mest prominente og respekterede mediemagnat, på mystisk vis døde og efterlod ham sit enorme medieimperium.
Imod forventning bliver han venner med en af farens mere stræbsomme og opfindsomme medarbejdere, Kato.
Britt og Kato ser en mulighed for at gøre noget meningsfyldt for første gang i deres liv ved at bekæmpe kriminalitet, men for at kunne gøre det, er de nødt til selv at blive kriminelle. Kun ved at bryde loven kan de beskytte den.
Kato bruger al sin opfindsomhed og sine evner til at bygge det ultimative, avancerede retro-våben, bilen Black Beauty; en bil, der er umulig at ødelægge, og som besidder lige store dele ildkraft og hestekræfter.
Sammen med Lenore Case (Diaz), Britts sekretær, indleder de jagten på manden, der kontrollerer Los Angeles' underverden, Benjamin Chudnofsky (Waltz). Men Chudnofsky har sine egne planer: Han vil udrydde Green Hornet en gang for alle.

Michel Gondry (Evigt solskin i et pletfrit sind, 2004) har instrueret 'The Green Hornet', som udkommer i 3D.Skal, skal ikke? Jeg ved endnu ikke hvad jeg skal synes om denne film, er det bare mig, eller er i også ved at være lidt træt af superhelte film?


The Green Hornet har premiere i de danske biografer d. 27 januar.

1 kommentar:

  1. can't wait to see the Green Hornet. What is it about Seth Rogen that makes him so appealing? He's not good looking in a Brad Pitt kinda sense, but something makes him so dman irresistible, doesn't it?

    Leon

    SvarSlet