søndag den 16. januar 2011

Indiana Jones skal dø

Eller det skal han i hvert tilfælde hvis man spørger Harrison Ford selv.
Insider viden vil vide at Ford ikke er særlig vild med ideen om en femte Indiana Jones film med ham i hovedrollen.
Ford ser helst at hans rolle som Indi bliver givet videre til Shia LaBeouf, som spillede hans søn i den nyeste Indiana Jones film.
George Lucas hader ideen og Steven Steven Spielberg kan ikke bestemme sig.
Det ville ikke være den første gang Lucas har været imod denne ide. Helt tilbage da mr. Ford var med i Star Wars, spillede han karakteren Han Solo. Det var dengang meningen at Solo ikke skulle overleve mere end en film. Men George Lucas ombestemt sig halvejs, og fik manuskriptet omskrevet.
Det ville ikke overraske hvis hans "Harrison Ford Must Live" politik er gået videre til Indiana Jones filmene.


Efter signed kommer der under alle omstændigheder endnu en Indiana Jones film. I følge rygterne skulle den forgå omkring Bermuda Trekanten. Om vi får Ford at se igen, eller om LaBeouf vil præge lærdet, det må tiden vise.2 kommentarer:

  1. interessant sladder. Jeg synes indi-filmene er ret sjove, men den sidste var lidt tynd i handlingen, måske er det godt nok hvis Indi's rolle bliver overtaget af hans søn :-)

    Kh Line.

    SvarSlet
  2. Tjo måske.. nu er jeg bare en total sucker for Harrison Ford, han har lidt det samme "umph" som Sean Connery også har.
    Men jeg er også enig i at han måske virkede lidt for gammel i den sidste film. Jeg bryder mig bare ikke så forfærdelig meget om hans "søn" og efterfølger LaBeouf :( lidt for meget flødebolle og lidt for lidt actionhelt.

    SvarSlet