søndag den 2. januar 2011

The Expendables


Så er der dømt mandehørm! The Expendables kan lejes hos Block Buster som premierefilm til 45.- eller indgå i tilbuddene: 3 premierefilm, i 3 døgn til 120.- eller 5 premierefilm i 5 døgn til 150.-
Kan også købes på DvD til 159,95 kr hos Blockbuster.dk


Resumé: Lejesoldaten Barney Ross (Sylvester Stallone) har gjort karriere ud af at udføre de beskidte opgaver, som andre har afvist. Han er en hård mand med en ligeså koldblodig kompagnon (Jason Statham), så da de to sendes til Sydamerika for at vælte en diktator, pakker de det tungeste skyts.

The Expendables er Sylvester Stallones selvgjorte drengedrøm. Han har samlet de største navne indenfor genren og filmen er spækket med one-liners og special effects – det er, kort sagt, den ultimative actionfilm!

Min mening: Jeg havde fået mig selv overbevist om at denne film bare under alle omstændigheder var for dum. Jeg har ikke meget til overs for de fleste af skuespillerne, og bare fordi de nu er blevet halvgamle og laver deres egen film, gør dem altså ikke til legender, og det danner da nødvendigvis ikke en platform for bedre skuespil fra deres side.
Jeg blev dog lidt overrasket, det viser sig at mange skuespillere faktisk bliver bedre med årene. Når alt deres ungdoms hovmod og klamme attitude forsvinder, så er Sylvester Stallone ikke så slem.
Men altså, selve filmen har ikke spor af noget der kommer i nærheden af en handling. Men action og de der "hah hah hah... hah" intern humor replikker man sådan forventer af den slags film, er der nok af.
Så hvis kæresten en dag foreslår denne film, så lad dig ikke skræmme helt væk. Den kan godt ses, uden at man kommer til at kede sig halvt ihjel... men bedre er den så heller ikke.


5 kommentarer:

 1. Mette! Har du set Biutiful med Alejandro Gonzales ? Puha, en skøøøøøn film! Håber på at se en lille anmeldelse herinde af den :)

  SvarSlet
 2. Hey! Først og fremmest, god ide til en blog.

  Jeg har også set The Expendables og synes det er en virkelig fed film! Jeg elsker især Jet Li, der kommer med de små "I need money" input. Handlingen kan man ikke rigtig forvente så meget af, men jeg glæder mig allerede til 2'eren :)

  SvarSlet
 3. Gowry - Nej den har jeg ikke fået set.. faktisk har jeg slet ikke hørt om den. Er det en ny film?

  Nat - Den er i hvert tilfælde overraskende hvis man havde forventet en dødkedelig, total talentløs film, som jeg måske nok havde :)

  SvarSlet
 4. Ja, det er det. Jeg fik set forpræmieren og synes virkelig den er fantastisk - men jeg er også til de lidt mere utraditionelle film... ;)

  SvarSlet
 5. Gowry - Med utraditionelle film, mener du da udenlandske film, altså alt der ikke lige er blevet "voldtaget" af Hollywood? For der kan jeg godt følge dig.
  Har set traileren, men jeg må desværre sige, at det nok ikke er en film der ligger aller øverst på min liste. Jeg har det nemlig lidt svært ved gennemsølet deprimerende dramaer. Jeg begynder tit at kede mig lidt ;)
  Men jeg har da også prøvet at give et par chancen, hvor jeg slet ikke troede at det ville være mig, men det vidste sig i sidste ende, at være en god film alligevel.

  SvarSlet