mandag den 3. januar 2011

Boogeyman 3


Den 3. film i serien om ham som kun findes, hvis man tror på ham.. og nej, det er ikke Freddy Krueger.
Boogeyman 3 kan lejes hos Block Buster som premierefilm til 45.- eller indgå i tilbuddene: 3 premierefilm, i 3 døgn til 120.- eller 5 premierefilm i 5 døgn til 150.-
Kan også købes på DvD til 149 kr. hos Cdon.comResumé: Sarah læser psykologi på universitetet og får en makaber indførelse i sindets skrøbelighed, da hun overværer sin roommates selvmord. Men det værste er stadig i vente, for selvmordet har sat en kædereaktion i gang. Og mens Sarahs medstu-derende falder én efter én, må hun kæmpe for at stoppe ondskaben og overbevise sine venner om, at Boogeyman er tilbage!


Min mening: Min bror valgte at vi skulle se denne film. Han havde set de forgående film, hvor jeg dog kun har set den første. Men det viste sig at være fuldstændig ligemeget. Filmen kan sagtens ses uden at have set nogle af de 2 andre.
De hænger meget svagt sammen, og man får alligevel en stor "grundig" forklaring på problemet. Lad være med at tro på The Boogeyman, for så kan han nemlig ikke gøre dig noget. Der er ret meget Nightmare On Elm Street inde over det, altså hvis Nightmare On Elm Street var en halvdårlig lavbudgets film, kun toppet af dårligt skuespil.
Boogeyman 3 starter fint nok ud, også selv om der nok allerede er lavet 5000 universitets gysere, så ser den ok lovende og alligevel lidt original ud.
Men så går det bare helt galt, og den bliver mere og mere kedsommelig og kører over i en blanding af Bloody Mary og Nightmare On Elm Street, hvilket bare IKKE fungerer overhovedet.
Efter min mening var Boogeyman 3 ikke andet end tidsspild.Ingen kommentarer:

Send en kommentar