tirsdag den 4. januar 2011

Mirrors 2


Mirrors serien er ikke for de svage. Mirrors 2 kan lejes hos Block Buster som premierefilm til 45.- eller indgå i tilbuddene: 3 premierefilm i 3 døgn til 120.- eller 5 premierefilm i 5 døgn til 150.-
Kan også købes på DvD til 179,95 kr hos Dvdcity.dk


Resumé: Inde i spejlene lever de døde videre og venter på hævn.
Da en ung kvinde bliver brutalt myrdet foran et spejl, som er en portal til de levende dødes verden, bevæger hendes ånd sig ind på en morderisk sti. En efter en forfølger hun de mænd og kvinder, der er ansvarlige for hendes frygtelige død, og hun kræver blodig hævn ved at partere og udtømme de skyldige. De kan ikke løbe. De kan ikke gemme sig. De kan ikke se ind i spejlet.

Min mening: Dette er efterfølgeren til en af de bedste gyserfilm der nogensinde er lavet. Mirrors (altså 1'eren), var så anderledes og så fantastisk ulækker, uhyggelig og underlig som kun få gyserfilm er.
Spørgsmålet var så om denne fortsættelse kunne leve op til den første.
Jeg vil først og fremmest rose dem som har stået for casting til både den først and anden film. De har været vildt gode til at finde de rigtige skuespillere.. som så faktisk KAN spille skuespil til en afveksling.
Budgettet har ikke været så stort denne gang, men jeg synes virkelig at de har gjort det godt alligevel. Det er super fedt at denne 2'er stadig har den samme uhygge og mytisk, men uden at de har taget og bygget videre på historien fra den første. Man kan sagtens se Mirrors 2, uden at have set den forgående, for de har intet med hinanden at gøre. Der er ikke engang referencer mellem de to film, og der er heller ikke blevet brugt de samme skuespillere. Alt i alt, super god film, kan helt sikkert anbefales til dem som trænger til et godt gys. Jeg vil betragte mig selv som en ret så hærdet gyserfilms entusiast, men selv jeg måtte kigge væk et par gange.


2 kommentarer:

 1. Jeg kan bedst lide l'eren, den er bare så god! Og herre uhyggelig (: Men synes nu historien i 2'eren er dårlig... Men den er vel ok!

  littlemarionetdoll.blogspot.com
  XOXO
  -Diana

  SvarSlet
 2. Ja historien er ikke super god. Den er ret nem at gætte sig til, og heller ikke særlig original. Men synes nu alligevel de er sluppet godt fra den svære 2'er :)

  SvarSlet