lørdag den 15. januar 2011

Flere pirater, tak!

Johnny Depp som ellers har været meget afvisende overfor at lave en femte Pirates Of The Caribbean film (filmationen af den fjerde er jo allerede i fuld gang), er nu blevet mere åben, og ikke HELT afvisende.
Der har gået rygter om at den fjerde film ville lede til en femte og en sjette film. Men realiteterne er at Disney satdig er meget langt fra at få en aftale i hus.
Dog er der en del interesse og ildsjæl fra Disney's side.

Deadline skriver at Disney har lavet en aftale med Terry Rossio som var co-writer til de første 3 film og den kommende fjerde.
Aftalen går ud på at skrive et femte manuskript.
Rygter går også på at Disney er ude efter at få fingere i Rob Marshall igen. Den selv samme instruktør som er i gang med at filme Pirates Of The Caribbean: On Strager Tides (den 4. i rækken). Et lidt underligt træk når man tænker på at filmen endnu ikke har ramt biograferne, og den stadig kan floppe fuldstændigt. Men Disney føler sig sikker på deres investering.


Dog bliver det nok ikke til meget, hvis de ikke kan få Johnny Depp overtalt. Alt forbliver uvist indtil videre, men jeg håber!2 kommentarer:

  1. Åh jeg håber virkelig og krydser alt der kan krydses for at de får ham overtalt! Det er jo suuuper gode film de har kastet i nakken på os, indtil videre ((:

    SvarSlet
  2. Jeg håber VIRKELIG også!!!

    SvarSlet