fredag den 10. december 2010

Nyt fra Pirates of the Caribbean 4

Et nyt lille interview med Johnny Depp og medforfatteren, Terry Rossio afslører en lille bid af hvad der er i vente for os. Der er jo som sagt allerede blevet afsløret en rolleliste, og jeg er vildt begejstret.
Pirates of the Caribbean 4 præstenterer.
Dem vi kender fra de gamle film: Johnny Depp (Jack Sparrow), Geoffrey Rush (Barbossa), Keith Richards (Captain Teague)
Af de nye skuespillere skal vi bl.a se: Ian McShane (Blackbeard), Penélope Cruz (Angelica), Richard Griffiths (King George II) og Judi Dench.

Johnny Depp om karakteren Jack Sparrow:Jack har en side til sig, der minder om en bilforhandler, der kan snakke sig ud af alle situationer og slippe af af sted med alt. Men samtidig besidder han en side, der ikke kan acceptere uretfærdighed."

Terry Rossio, om den fjerde film sammenlignet med de første tre:Det er et fuldstændig anderledes bæst. De tre forrige film er en trilogi med et sammenvævet hold af karakterer. Jeg ville kalde denne for en enkeltstående historie.

Om Penelope Cruz’ karakter, Angelica, siger Rossio:I hende finder Jack nok ikke bare sin ligemand, men måske også en åndsfælle, der er ligeså meget en bondefanger, som han er. Hun er ikke kun en kærlighedsinteresse, men en ligeværdig modstander."


Spændende bliver det! Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides rammer biograferne til maj 2011.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar