søndag den 19. december 2010

Skyline


Skyline er en ny film som fik præmiere i biograferne for ikke så forfærdelig lang tid siden. Det er endnu en film, ud af de mange versioner af "hvordan ser rumvæsener ud, og er de fjendtlige?"
I Skyline er svaret, meget store og ja. Resumé af filmen:
’Skyline’ er en science fiction-thriller, hvor rumvæsner angriber menneskeheden på en usædvanlig måde.

Efter en fest i en eksklusiv skyskraber vågner en gruppe venner med frygtelige tømmermænd ved, at vinduerne oplyses af endeløse udladninger af voldsomme lys.

Som insekter drages mod lys, lokker fænomenet mennesker ud på gaderne - hvor de forsvinder sporløst. Det går op for vennerne, at en ukendt kraft med uhyggelig hast er ved at opsluge hele menneskeheden.

Den apokalyptiske ’Skyline’ er instrueret og produceret af brødrene Strause, der har skabt special-effekterne til film som ’Ironman 2’, ’Avatar’ og ’2012’.

Min mening:
Der findes allerede MANGE apokalypse film, og Skyline er måske ikke den mest originale eller velskrevet. Men den er meget flot lavet, man kan sidde og blive helt opslugt af special effects, lys og lyd.
Dårligt skuespil er noget man er nødt til at overse, ellers vil det bare irritere gennem det meste af filmen, men det er faktisk overraskende nemt, da der er andre ting man bliver draget af.
Desværre føles det lidt som om filmen på et tidspunkt bare skulle sluttes af hurtigt, måske løb de tør for foundings, eller hvad ved jeg, men slutningen er lidt for tynd.
Alt i alt, Skyline er en fin film hvis man en dag har lidt tid tilovers.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar