mandag den 10. januar 2011

Coming soon


’Black Swan’ er en psykologisk thriller med Natalie Portman.

Nina er balletdanserinde og bliver fanget i intriger med den nye rival i balletkompagniet. Ninas liv handler udelukkende om dansen. Hun bor sammen med sin mor, som selv er pensioneret danser og støtter Ninas ambitioner.
Da den artistiske instruktør skal vælge en ny prima ballerina, er Nina det oplagte valg, men den nye danser Lily imponerer også instruktøren.
Nina og Lily indleder et forskruet venskab. For bedre at kunne personificere rollen som både hvid og sort svane, begynder Nina at komme i kontakt med sin mørke side, og hendes hæmningsløse tilgang til rollen er tæt på at ødelægge hende.

’Black Swan’ er instrueret af Darren Aronofsky (’Requiem for a Dream’, ’The Fountain’, ‘The Wrestler’) og har, foruden Portman, Mila Kunis (‘Forgetting Sarah Marshall’), Winona Ryder og Vincent Cassel (’Irreversible’, ’Eastern Promises’) på rollelisten.Jeg glæder mig allerede helt vildt. Den ser virkelig god ud! Jeg håber bare at den lever op til forventningerne, og ikke skuffer helt vildt.
Black Swan har premiere i hele landet d. 20 Januar.

3 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig også rigtig meget til at se den her film!! :)

  /Mia M
  www.fashionfairytales.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg elsker danse film! :)
  - glæd dig til at se black swan, den er super god, og samtidig meget dramatisk, jeg har været så heldig at have set den!

  tag et kig forbi min blog, og måske bliv fast læser ..
  - www.joannanielsen.blogspot.com

  SvarSlet
 3. JoannaSophiaCarmen - glæder mig også. Jeg har været fast læser af din blog i meget lang tid nu.

  SvarSlet