søndag den 6. februar 2011

Easy A


Var lige en smut i biografen igen. Denne gang blev det til endnu en tøsefilm. Det er sjovt, for jeg er normalt ikke særlig vild med amerikanske "ha ha ha" komedie film. Men med den rette skuespiller skal det nok gå godt alligevel.


Resumé: I 'Easy A' er Olive Penderghast (Stone) en ganske almindelig, lidt stille, typisk gymnasiepige.
Da hendes veninde Rhiannon forlanger en detaljeret gennemgang af Olives weekend, kommer Olive til at lyve, og snart tror hele skolen, at hun er med på den værste. Og det bliver ikke bedre, da hun for at hjælpe en god ven med at ’miste’ sin mødom for alvor bliver kendt som skolens mest udfordrende pige.
Olive begynder at føle presset for alvor, da de efterhånden mange historier muterer og får deres eget liv, og hun identificerer sig efterhånden med den litterære figur, Hester Prynne, der i 'Det Flammende Bogstav' tvinges af samfundet til at bære et flammende A (for Adulterer) som tegn på sin promiskuøse adfærd.

'Easy A' kan beskrives som 'Clueless' møder 'Juno'.


Min mening: Filmen virker sjov ud fra traileren, og det glæder mig at meddele, at det er den også!
Historien er meget ensformet og ikke vildt kreativ, men alligevel vil jeg klasse Easy A som jeg rigtig god hygge film. Perfekt til veninde aften.
Jeg har været "forelsket" i Emma Stone lige siden jeg så Zombieland, og efterfølger nu alle hendes film.
Hun er en så dejlig unik skuespiller, og et friskt pust mellem alle dullerne i Hollywood.
Jeg vil ikke sige at Easy A er en film man bare SKAL se i biografen, for det er den ikke. Men hvis man ikke kan finde andet man gider lige for tiden, så er det bestemt en mulighed.


10 kommentarer:

 1. Uh, tak for det :) Jeg har længe gået og spekuleret over, om det var en film, man skulle skrive på 'film-jeg-skal-se'-listen - jeg troede, den måske ville være for plat. Men dejligt at høre at den er værd at se!

  SvarSlet
 2. http://www.youtube.com/watch?v=x9MvUdR6j3w :-D

  SvarSlet
 3. Jeg er helt enig i din anmeldelse Mette!

  Easy A fungerer rigtig godt, og er sjov hele vejen igennem. Emma stone er skide god og hamrende charmerende.

  Filmens højdepunkt synes jeg dog er Stones forældre i filmen: Patricia Clarkson og Stanley Tucci, der er hamrende sjove som hendes afslappede 68'er forældre :)

  SvarSlet
 4. Den lyder lige som noget for mig, den må jeg se :)

  SvarSlet
 5. Hej Mette, jeg er super glad for, at du følger min blog, men da jeg har haft mange problemer med den, har jeg lavet en ny. Den nye hedder også about a girl, jeg blogger som før, men jeg er bare startet forfra. Jeg håber du vil følge min nye blog :)
  Hilsen Anne-Dorthe
  http://anne-dorthe-aboutagirl.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Anne-Dorthe - Det vil jeg da :)

  SvarSlet
 7. Hej Mette, super fed blog du har!
  - du er velkommen til at kigge forbi min :D

  Jeg ved ikke om Easy A stadigvæk går i bio, men hvis den gør tror du så man muligvis kunne tage en dreng med ind og se den? (nu tænker jeg på min kæreste) men hvad syntes du? :)

  SvarSlet
 8. Hej Camilla. Tak fordi du kiggede forbi :)
  Man kan sagtens se den med sin kæreste. Faktisk så var jeg inde og se den med min ;)
  Han var synes også den var ret så god, så ingen skade sket der.

  SvarSlet
 9. Hej igen Mette
  Super godt at høre, nu ved jeg så hvad vi skal se i bio :D
  Tak igen!
  /camillabielski.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Dejligt med en mening og resumé :-) Har været meget i tvivl om jeg vil bruge pengene på den, men efter din anmeddelse vil jeg helt sikkert! Vil selfølgelig følge dig og din blog, håber selfølgelig du vil følge tilbage. xx

  http://sophiamanniche.blogspot.com/

  SvarSlet