onsdag den 31. august 2011

Sienna Guillory Vs. Milla Jovovich


Lad os tale Resident Evil. Personligt en serie jeg holder meget af, ikke mindst fordi jeg synes Milla Jovovich gør et fantastisk stykke arbejde.
Milla Jovovich spiller karakteren Alice. Til dem som ikke er klar over det, så er Resident Evil filmene lavet over en spil serie. I mange af de ældste af spillene hedder hovedpersonen Jill Valentine, og altså ikke Alice. Jill er dog ikke helt væk, hun blev for første gang intruduceret i filmene i Resident Evil: Apocalypse, forsvandt igen i Resident Evil: Extinction, og kom tilbage i Resident Evil: Afterlife, som er den sidste nye.
Men nu er det lidt som om at producerene har opdaget at de har begået en fejl. Der er i hvert tilfælde snak om at skrive Alice ud, eller give hende en mindre rolle, og lade Jill Valentine, spillet af Sienna Guillory tage føringen. Lige meget hvad der sker, så kommer der endnu en Resident Evil film, ved navn Resident Evil: Retribution, og tager fart i Tokyo, Japan. Jeg synes det er fantastisk at en film serie (som ikke er Saw), kan blive ved med at være så populær, og jeg vil med glæde fylde favnen med popcorn og traske afsted til biografen så mange gange det skulle være, så længe der står zombier på programmet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar