onsdag den 23. februar 2011

The Last Airbender


Bogen, der blev til tegnefilm, der blev til en M. Night Shyamalan film. The Last Airbender kan lejes hos Block Buster som premierefilm til 45.- eller indgå i tilbuddene: 3 premierefilm, i 3 døgn til 120.- eller 5 premierefilm i 5 døgn til 150.-
Kan også købes på DvD til 169 kr hos CDON.com


Resumé: Oplev dette spændende eventyr baseret på hit-serien Avatar: Den sidste luftbetvinger fra Nickelodeon. Følg Aang, der er en ekstraordinær dreng og en fantastisk luftbetvinger, på hans rejse gennem et eksotisk land fuld af magiske væsener og kraftfulde venner. Som Avatar er han den eneste, der kan bilægge en ældgammel strid mellem de fire nationer, der behersker hver sit element: luft, vand, jord og ild.
 
Luftens sidste mester er en inspirerende rejse og fantastisk underholdning for hele familien!


Min mening: Fantastisk underholdning for hele familien? Naaaah..
Jeg har slet ikke noget mod familien film. Altså så længe de så også kan underholde en hel familien. Det vil sige at det skal række ud over børnenes .
The Last Airbender formår ikke at række ud efter alle aldersgrupper. Filmen er UTROLIG cheesy og det halvdårlige skuespil fra alle børnene er så irriterende at man for lyst til at slukke for hele skidtet inden der er gået 10 minutter.
Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen: som en helhed, så HADER jeg barneskuespillere, de fleste børn kan bare ikke spille uden at skulle overdrive alt hvad de gør, eller bare ikke gøre andet end at læse replikker op.
Det samme gælder også for teenage "stjerner" (men lad nu det ligge).
Historien er vel ok, den er meget forklaret ned i bitte små detaljer og så er den et stort kliche, samt meget enkel, men det skal den vel også være for at børn kan følge med? Ik?


3 kommentarer:

 1. Super sej blog:)
  Har tilmeldt mi som fast læser, håber du os har lyst til at læse med hos os:o)

  -Bettina
  http://lifeloveandlooks.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. fed blog! :-)
  er blevet fast læser.
  kigger du ikke lige forbi min? ;-)
  http://anwisworld.blogspot.com/

  XOXO, Anna

  SvarSlet
 3. Jeg syntes faktisk den var ok..

  SvarSlet