tirsdag den 22. februar 2011

The Tourist


Biografen kaldte igen her i weekenden. The Tourist er en film med mine to yndligs skuespillere af begge køn. Men jeg havde hørt så meget dårligt om den, at mine forventninger ikke var særlig høje.


Resumé: I 'The Tourist' er amerikaneren Frank (Johnny Depp) på et stille og roligt besøg i Italien for at komme sig over sin ekskæreste.
I toget møder han tilfældigt den meget smukke, men hemmelighedsfulde Elise (Angelina Jolie), der overtaler ham til at tage med hende til Venedig.
Det tilsyneladende uskyldige møde bliver hurtigt til et livsfarligt eventyr, for inden længe konstaterer Frank til sin skræk, at en række skrupelløse mordere er ude på at slå ham ihjel for enhver pris.

'The Tourist' er instrueret af Florian Hanckel von Donnersmarck, der stod bag den Oscar-vindende 'De andres liv'.


Min mening: Jeg ved stadig ikke helt hvad jeg skal synes.
På den ene side så var mine forventninger ikke høje, så der var plads til at jeg kunne blive positivt overrasket.
Men desværre kom jeg til at sidde og kede mig lidt ind i mellem, jeg kiggede endda på mit ur op til flere gange.
Historien og hele ideen er egentlig god nok, og virker også fint, men den er bare lidt for langtrukket, og der sker ikke helt nok. Det er som om man ikke har kunne bestemme sig for om det skulle være en action film eller et drama.
Jeg hælder nok mest til drama.
Filmen vinder allerede mindst 2 popcorn fra mig, bare på skuespillere. Jeg mener, det jeg jo fantastisk! Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul Bettany og Rufus Sewell i en og samme film!
Selve historien vinder desværre kun 1 bøtte popcorn fra mig. Jeg vil så gerne kunne give den mere, men det kan jeg desværre bare ikke retfærdiggøre overfor mig selv.


7 kommentarer:

 1. Dejligt med en anmeldese af denne film. Havde glædet mig rigtig meget til at se denne film, men har dog kun hørt halvdårlige anmeldelser, så ved nu ik om jeg gider, at spilde penge på den - virkelig ærgerligt, for som du selv skriver, er både Jolie og Depp med, som begge er fantastiske skuespillere.

  SvarSlet
 2. Åh, jeg kunne simpelthen ikke være mere enig! Jeg så filmen for noget tid, og jeg blev SÅ skuffet. Jeg havde ikke hørt noget om den på daværende tidspunkt, men eftersom både Angelina og Johnny var med, tænkte jeg, at den da MÅTTE være kanon god. Men noooo. :P

  P.S. Kan fornemme at du er lidt af en film-entuisast -- Har du hørt noget om en Salt 2??

  SvarSlet
 3. Interessant kombination med de to skuespillere, men efter din bedømmelse venter jeg vist med at se den, til den kommer på dvd :)

  SvarSlet
 4. Maria - Salt filmens instruktør (Phillip Noyce) har været meget opsat på at lave en efterfølger, og udtaler bl.a. "Hopefully within a couple of years, we'll have another one. Angelina's so great in this part. When audiences see the movie they're going to feel like it's only just the beginning." Det sværeste er nok altid at få filmselskabet med på ideen.
  Men hvis du er vild med Angelina, så kan du foreløbigt se hende i to film i fremtiden. Den ene er Kung Fu Panda 2, hvor hun lægger stemme til tigeren (Tigress). Der skulle også på et tidspunkt komme en film ved navn Cleopatra, som hun er rumored til at skulle spille med i. Spændende alt sammen :)

  SvarSlet
 5. Jeg havde oprindeligt også bestilt billetter til filmen, men vi endte med ikke at tage afsted. har også kun hørt halv dårlige anmeldelser, så tror ikke jeg er gået glip af det helt vilde. Men vil give dig ret, filmen vinder lidt på skuespillerne:)

  SvarSlet
 6. Okay, tak skal du have :) jeg har selv prøvet at søge lidt på google efter det, men der står jo 100 forskellige ting, som alle siger noget forskelligt :P
  Og okay, cool nok. Jeg kan ret gode lide Angelina, men mest i hendes action-roller, som fx Tomb Raider-filmene. Hun passer bare bedst til de roller:)

  SvarSlet
 7. Maria - jeg kunne ikke være mere enig. Tror ikke det er muligt på nogen måde at finde en kvinde der i den grad kan sparke røv som hun kan.
  Også derfor at det er en skandale at de overhovedet tænker på at finde en ny skuespiller til rollen som Tomb Raider!

  SvarSlet