onsdag den 14. september 2011

Tim Burton's "Dark Shadows" + update på The Expendables 2

Tim Burton har været i fuld gang med hans nye filmprojekt lige siden maj. Han var meget hurtigt til at dele ud af sin rolleliste, og på denne stod blandt andre Johnny Depp's ydmyge navn.
At Tim Burton lige vælger Johnny Depp er ikke nyt. Det ser ud til at de arbejder rigtig godt sammen og supplere hinandens mærkligheder med stil.
Dark Shadows, er navnet på filmen, og er et remake af en tv serie som kørte fra 1966 til 1971 hvor den blev taget af programmet. I tv serien kunne man opleve spøgelser, varulve, hekse, monstre, warlocks, tidsrejser, parallelle universer og ikke mindst vampyrer.
Men siden rollelisten blev offentliggjort (som ud over Johnny boy, også har Eva Green, Helena Bonham Carter, Jackie Earle Haley, Chloe Moretz, Michelle Pfeiffer, Jonny Lee Miller and Bella Heathcote på plakaten) er der ikke sivet meget ud omkring produktionen.
Men så, endelig blev et par billeder smidt ud på netten, og det er med stolthed at jeg nu kan vise, endnu en gang, hvad man får når man mikser Burton med en lille smule Depp.Og så havde jeg også lovet en lille update på The Expendables 2. Hvor det før var usikkert med henblik på rollefordelingen, så er det nu blevet bekræftet at Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger og Bruce Willis alle 4 er skrevet ind i manuskriptet. Filmationen er sat til at begynde sidst i september.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar