fredag den 16. september 2011

Snehvide x 2

Det lyder nok lidt underligt, men næste år kan vi godt se frem til hele 2 nye fortællinger om Brødrene Grimm's Snehvide.


Den første, produceret af Relativity Media, skulle være en mørk og skummel fortælling om hvordan Snehvide må gennemgå forhindringer for at rede hendes ødelagt kongerige.
Filmen byder på skuespillere som: Julia Roberts (The Evil Queen), Lily Collins (Snow White), Armie Hammer (The Prince), Sean Bean (The King) og indtil videre er den sat til at premiere d. 16 marts 2012.


Den anden Snehvide film er produceret af Universal Pictures, og er en meget anderledes version af den klassiske historie. Snehvide bliver ført ud i skoven af Jægeren, hvor han har ordre til at slå Snehvide ihjel. Men i stedet hjælper han hende, og ender med at blive hendes beskytter og mentor. Filmen byder på blandt andet: Kristen Stewart (Snow White), Chris Hemsworth (The Huntsman), Charlize Theron (The Evil Queen), og er sat til at ramme biograferne d. 1 Juni 2012.

Dette kan meget vel ende med et opgør mod tiden, for den af filmene som udkommer først, vil blive den "originale" og den anden vil højst sandsynligt blive refereret til som "efternøleren".
Dog lover de to studier at der er helt utrolig stor forskel på filmene, og man roligt kan sætte sig ned og se begge. Men de lægger heller ikke skjul på at de er rivaler, og vil gøre alt for at feje hinanden af banen.

Indtil videre glæder jeg mig, og personligt synes jeg at den ene lyder MEGET mere tiltalende end den anden. Måske fordi jeg forguder Sean Bean og hader Kristen Stewart, eek.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar